Reacties van klanten

Hieronder treft u een overzicht van een aantal reacties van onze klanten.

Heeft u ook ervaring met ons bedrijf? Laat het ons weten en klik op de button hieronder. Wij controleren eerst alle commentaren voordat wij deze plaatsen om te voorkomen dat deze functie wordt misbruikt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 27 reviews
Top

Zeer tevreden over Martin, een echte vakman. Fijn ook dat overal over wordt meegedacht, ook dingen waar je zelf niet aan denkt. Martin heeft bij ons de zolder binnen korte tijd van een betonnen vlakte omgetoverd in een mooie ruimte met vloer en kamers. Fijn in de communicatie ook!

Martin is een goede vakman, hij levert uitstekende kwaliteit en communiceert goed over de vorderingen van het werk

Kan Martin iedereen aanbevelen

Prima!!!!!

Prima klusbedrijf. Neemt de tijd om de klus goed en kwalitatief te doen. Communicatie perfect.Maakt van een badkamer van 30 jaar oud toch met een complete renovatie weer echt een badkamer van deze tijd!!!!!! Zeer tevreden over het resultaat. Martin maakt afspraken en komt deze ook keurig na.

prima

Martin heeft ons toilet gerenoveerd. Ziet er prima uit, hij werkt netjes, laat geen rommel achter en komt zijn afspraken na. benader hem beslist voor een eventuele volgende klus.

by marianne en rein de vries on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
goed

Martin heeft bij ons de hal en toilet gedaan wij zijn er erg blij mee hij werkt netjes, fijn om dingen mee te bespreken ,flexibel, en neemt er ook de tijd voor .
Ga hem zeker in gedachten houden mocht er weer een klus zijn.

by Wim van Leeuwen on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
Prima

Martin heeft laatst mijn keuken gerenoveerd. Het werk was op tijd klaar met goede kwaliteit. Ik beveel hem van harte aan voor uw klussen

by Bernadien Kesting on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
Zeer goed

Martin heeft bij ons het badmeubel en verwarming verhoogt en het toilet gerenoveerd. Ziet er keurig netjes uit. Ook de drempel voor het niveauverschil gang slaapkamer functioneerd prima. Aanrader!!

Netjes en op tijd

Martin Siepman van Totaalklusbedrijf is een goede ondernemer die op een zeer professionele manier bij ons met enige regelmaat de klussen doet. Hij werkt netjes, is flexibel en waar nodig heeft hij goede contacten in zijn netwerk waarop hij een beroep kan doen en neemt daarvoor ook de verantwoordelijkheid. Bij ons staat de kwaliteit van het werk voorop, het moet vooral netjes! Bij Martin ben je dan aan het goede adres. De volgende klus staat al weer gepland.

Uitstekend

Martin heeft bij ons de hal, trap en overloop gerepareerd, geschilderd en behangen. Wij zijn daar zeer tevreden over. Hij hield zich aan de afspraken, komt op tijd en denkt met je mee.
Een klus waar wij erg tegenop zagen werd door hem binnen de geplande tijd geklaard. Het klusbedrijf van Martin Siepman is een aanrader. Wij wensen hem veel succes.

Martin heeft op de douche een extra stopcontact aangelegd. Keurig gedaan en alles ook weer netjes opgeruimd.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»