Reacties van klanten

Hieronder treft u een overzicht van een aantal reacties van onze klanten.

Heeft u ook ervaring met ons bedrijf? Laat het ons weten en klik op de button hieronder. Wij controleren eerst alle commentaren voordat wij deze plaatsen om te voorkomen dat deze functie wordt misbruikt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 23 reviews
by marianne en rein de vries on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
goed

Martin heeft bij ons de hal en toilet gedaan wij zijn er erg blij mee hij werkt netjes, fijn om dingen mee te bespreken ,flexibel, en neemt er ook de tijd voor .
Ga hem zeker in gedachten houden mocht er weer een klus zijn.

by Wim van Leeuwen on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
Prima

Martin heeft laatst mijn keuken gerenoveerd. Het werk was op tijd klaar met goede kwaliteit. Ik beveel hem van harte aan voor uw klussen

by Bernadien Kesting on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
Zeer goed

Martin heeft bij ons het badmeubel en verwarming verhoogt en het toilet gerenoveerd. Ziet er keurig netjes uit. Ook de drempel voor het niveauverschil gang slaapkamer functioneerd prima. Aanrader!!

Netjes en op tijd

Martin Siepman van Totaalklusbedrijf is een goede ondernemer die op een zeer professionele manier bij ons met enige regelmaat de klussen doet. Hij werkt netjes, is flexibel en waar nodig heeft hij goede contacten in zijn netwerk waarop hij een beroep kan doen en neemt daarvoor ook de verantwoordelijkheid. Bij ons staat de kwaliteit van het werk voorop, het moet vooral netjes! Bij Martin ben je dan aan het goede adres. De volgende klus staat al weer gepland.

Uitstekend

Martin heeft bij ons de hal, trap en overloop gerepareerd, geschilderd en behangen. Wij zijn daar zeer tevreden over. Hij hield zich aan de afspraken, komt op tijd en denkt met je mee.
Een klus waar wij erg tegenop zagen werd door hem binnen de geplande tijd geklaard. Het klusbedrijf van Martin Siepman is een aanrader. Wij wensen hem veel succes.

Martin heeft op de douche een extra stopcontact aangelegd. Keurig gedaan en alles ook weer netjes opgeruimd.

by Jacqueline Kelderman on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
Betrouwbaar, pijlsnel en super-netjes!

Bij mij heeft Martin de houten betimmering aan de buitenkant van mijn huis kaalgebrand en opnieuw in de verf gezet, en ander houtwerk van een extra laag verf voorzien. Hij werkt héél snel en ruimt elke dag echt alle afval op. Ongekend! Verder heeft hij dan ook nog de mooiste buitenkraan van mijn leven voor me aangelegd, en passant op eigen initiatief een kapotte lamp gerepareerd en dit alles binnen de tijd (ondanks de regen) en tegen de overeengekomen, zeer schappelijke prijs. Geweldig!

komt afspraken na en meer

Martin heeft in mei onze zolder geschilderd (deuren, kozijnen en muren) , daar een vloer geëgaliseerd en er een laminaatvloer gelegd. Alles naar volle tevredenheid. De rode muur moest nog een keertje extra en één van de deuren hadden we toch liever in een andere kleur. Daar werd niet moeilijk over gedaan. Hij is pragmatisch en denkt mee met zijn klanten. Bij een volgende klus zullen wij hem zeker weer inschakelen.

Tot in de details afgewerkt

Martin heeft bij ons drie binnendeuren en kozijnen vervangen. De wc, kamer en trapkast zijn voorzien van nieuwe deuren en kozijnen. De oude metalen kozijnen vervangen voor houten kozijnen. Martin gaat zeer zorgvuldig te werk en laat alles netjes achter. Alles is zeer professioneel afgewerkt en hij gaat ook niet weg voordat elk detail is weggewerkt. Wij zijn dan ook zeer tevreden en zullen hem bij de volgende klus zeker weer bellen.

by Tamara van Rompay on Totaal Klussenbedrijf Purmerend
Goed en betrouwbaar

Enige jaren geleden heeft Martin mijn wc naar volle tevredenheid gerenoveerd. Die ene klus is uitgemond in een traject van projecten in mijn huis. De afgelopen jaren heeft Martin naar volle tevredenheid de woonkamer, slaapkamer, wc, studiekamer, keuken en zojuist ook de badkamer onder handen genomen. Denk aan schilderen, radiatorombouw, plaatsen dubbelglas, een bureau op maat en de volledige verbouwing van keuken en badkamer. Wat ik prettig vind aan Martin is het meedenken, denken in mogelijkheden en oplossingen en zijn flexibiliteit. Ook komt hij zijn afspraken na en is transparant over de kosten. Ik beveel Martin van harte aan.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»